Tukea sinulle

divider-valkoinen

Oletko huolissasi omasta aggressiivisuudestasi tai väkivaltaisuudestasi? Me autamme.

Työmuodot

divider-oranssi
Chat

Chat

Voit kirjautua chattiin nimettömänä. Sinulle vastaa ehkäisevän väkivaltatyön ammattilainen. Chat-keskustelussa voit tuoda esiin omat huolesi ja tuntemuksesi omaan väkivaltaiseen käytökseesi tai aggressioosi liittyen.

Videokeskustelut

Videokeskustelut

Mahdollisuus kahdenkeskiseen keskusteluaikaan (3-5 x 1h) ammattiauttajan kanssa. Kartoitetaan nykyistä elämäntilannetta ja kykyä itsetuntemustyöskentelyyn verkkoryhmässä. Videokeskusteluista sovitaan chatissa.

Verkkoryhmä

Verkkoryhmä

Ryhmäprosessi, n. 6 osallistujaa. Ammattillisesti ohjattu vertaisryhmä . Prosessiluontoinen, oman väkivaltaisuuden taustoihin ja omaan terveeseen vastuunottoon tähtäävä. Vaatii sitoutumisen ja hyvän motivaation ryhmään.

Demeter-työ

Maria Akatemiassa on vuodesta 2003 toteutettu ehkäisevää väkivaltatyötä kolmiportaisella mallilla: 1) Avoin linja: soitto auttavaan puhelimeen 2) Demeter yksilökeskustelut 3) ammatillisesti ohjattu vertaisryhmä

Artikkelit

divider-oranssi

Lue miten voit auttaa itseäsi mm. arjen stressinhallintamenetelmin sekä tunnetaitoja ja kehotietoisuutta kehittämällä.

Tuki

Koko naiseus

Ei ole yhtä tapaa olla nainen. Koko historiamme, kaikki kokemuksemme ja tunteemme tekevät meistä meidät. Varjojen ymmärtäminen osaksi itseään on osa kokonaiseksi naiseksi kasvamista.

Tuki

Tunnetaidot

Kaikki tunteet kuuluvat elämään. Oletko joutunut patoamaan jotain ja nyt kaikki vyöryy yli? On tärkeäätunnistaa arjessaan, mitä tuntee ja ilmaista rakentavasti; se on myös opeteltavissa.

Tuki

Kehotietoisuus

Puret hammasta, keho jännittyy, sydän hakkaa lujemmin. Kehon viestien lukeminen ja hengitystekniikat voivat olla avuksi ja parhaimmillaan ehkäistä tilanteiden liukumista väkivaltaan.

Muita auttavia tahoja

divider-oranssi

Apua miehille

divider-oranssi
  • Miessakit ry:n Lyömättömän Linjan asiakkaaksi voivat hakeutua kaikki henkistä tai fyysistä väkivaltaa seurustelukumppaniaan, puolisoaan, lastaan tai muuta läheistään kohtaan käyttäneet miehet.
  • Miessakit ry:n Väkivaltaa kokeneet miehet -toiminta tarjoaa apua henkistä tai fyysistä väkivaltaa kotona tai kadulla kokeneille miehille.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.