Ajankohtaista

divider-valkoinen

Naisenvakivalta.fi järjestää erilaisia tapahtumia ympäri Suomea. Tule mukaan!

divider-oranssi

Väitöstilaisuus: ”Perheväkivaltaa käyttäneen naisen minuus: Realistinen synteesi perheväkivaltakäyttäytymisen vähenemiseen tähtäävän intervention vaikutuksista”

divider-oranssi

Terveystieteen maisteri Pia Keiski väittelee Tampereen Yliopiston hoitotieteenlaitokselta 1.6.2018 klo 12. Väitöstutkimuksen aineistona on ollut Maria Akatemia ry:n asiakkaita – naisia, jotka ovat hakeneet apua omaan väkivaltaisuuteensa ja siitä irti pääsemiseen.
Tavoitteena tutkimuksella oli lisätä tietoisuutta naisista perheväkivallan tekijöinä sekä arvioida ja kuvata auttavan ryhmän tuloksia. Tutkimuksen tulos voidaan Keiskin sanoin kiteyttää näin: ”Perheväkivaltaa käyttäneillä naisilla on lapsuudestaan kaltoinkohtelukokemuksia, jotka näyttäytyvät heidän aikuisuuden minuudessaan. Naisilla on lapsuuden kaltoinkohtelukokemusten lisäksi aikuisuudesta parisuhdeväkivaltakokemuksia. Naisten on vaikea saada perheväkivaltakäyttäytymiseensä apua. Osallistuessaan perheväkivaltakäyttäytymisen vähenemiseen tähtäävään interventioon naiset työstävät kokemuksiaan itsetuntemustyöskentelyn menetelmin. Naiset hyötyvät interventiosta, ja tulokset ovat pysyviä.”

Järjestäjät
Tampereen Yliopisto, Yhteiskuntatieteiden laitos

Lisätietoa: https://www.uta.fi/ajankohtaista/tapahtumat/perhevakivaltaa-kayttaneen-naisen-minuus

AIKA

  • PE 1.6.2018 klo 12

PAIKKA

  • Arvo-rakennus, Jarmo Visakorpi -sali, Arvo Ylpön katu 34, Tampere

Kirjoita hakusi ja paina Enter.