Älä jää yksin

divider-valkoinen

On inhimillistä kokea monenlaisia tunteita, ja on inhimillistä kaivata apua ja tukea. Naisenväkivalta.fi:n ammattilaiset ja chat-päivystäjät haluavat kantaa oman vastuunsa ja vastata tähän tuen tarpeeseen. Älä jää yksin.

Chat-päivystysaikamme elokuun 2020 loppuun asti ovat:

Ti klo 10-12
Ke klo 14-16
To klo 14-16

Naisenväkivalta.fi -chat on kesätauolla viikoilla 31 ja 32. Voit lähettää viestin osoitteeseen tuki@maria-akatemia.fi, niin olemme sinuun yhteydessä viikolla 33.
Avoin linja -puhelin päivystää koko kesän, viikoittaiset ajat näet täältä: https://www.mariaakatemia.fi/ajankohtaista/

test13

Tukea sinulle

divider-oranssi

Tältä sivustolta löydät tukea, toivoa ja tarinoita liittyen naisen väkivallan, aggression ja itsehillinnän aiheisiin. Nainen väkivallan tekijänä on yhä tabuaihe, vaikka tekijätilastoissa nainen näkyykin: parisuhdeväkivallasta noin kolmasosa on naisten tekemää ja lapsiin kohdistuvasta puolet. Haluamme rohkaista kaikkia naisia näiden kysymysten parista ottamaan rohkeasti yhteyttä; uskallamme kohdata!

Videot

divider-oranssi

Katso ”Väkivalta ei lopu vaikenemalla” -kampanjamme videoita.

Väkivalta ja äitiys

Henkinen väkivalta

Parisuhdeväkivalta

Tietopankki

divider-oranssi

Tietopankistamme löydät tukea, tietoa ja tarinoita naisen väkivallasta.

Tuki

Koko naiseus

Ei ole yhtä tapaa olla nainen. Koko historiamme, kaikki kokemuksemme ja tunteemme tekevät meistä meidät. Varjojen ymmärtäminen osaksi itseään on osa kokonaiseksi naiseksi kasvamista.

Tuki

Tunnetaidot

Kaikki tunteet kuuluvat elämään. Oletko joutunut patoamaan jotain ja nyt kaikki vyöryy yli? On tärkeäätunnistaa arjessaan, mitä tuntee ja ilmaista rakentavasti; se on myös opeteltavissa.

maria-akatemia-logo-kuvake

Meistä

divider-oranssi

Naisenväkivalta.fi – verkkopalvelu on aloittanut toimintansa v. 2017 STEA rahoituksella täydentäen Maria Akatemia Ry:n tekemää ehkäisevää väkivaltatyötä. Maria Akatemia on valtakunnallinen, yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon ja sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka toimii ihmisten ja yhteisöjen hyvinvoinnin ja kasvun osaamiskeskuksena. Toimipisteemme löytyvät Helsingistä ja Tampereelta.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.